Se celebren els 10 anys d’agermanament amb Sierra Leone

Sierra Leone Sant Joan de Déu

Enguany se celebren 10 anys del Programa d’Agermanament entre el Saint John of God Catholic Hospital de Mabesseneh, a Sierra Leone,i l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu. 

Han estat 10 anys d’intercanvi de professionals de diversos perfils (personal mèdic i d’infermeria, tècnics de laboratori i de manteniment, etc…), voluntaris i estudiants. Per a molts ha estat una oportunitat per a conèixer altres realitats i entendre què significa fer front a la manca de recursos que pateixen molts països en vies de desenvolupament.

En motiu del 10è aniversari, el darrer 9 de juliol es va celebrar un acte on hi van participar el Gmà. Michael Koroma, director de l’Hospital de Mabesseneh, i el Gmà. Fernando Aguiló. Koroma va parlar en primera persona de la situació actual creada pel brot epidèmic de l’ebola. «L’ebola no s’ha extingit i pot tornar a expandir-se si no es destinen els recursos necessaris», explicà Koroma després de que les últimes dades publicades pel ministeri de Sanitat de Sierra Leone assenyalin nou casos més d’ebola.

Per a més informació, consulteu www.sierraleonehsjdbcn.org

 

SÍGUENOS EN NUESTRAS REDES

WordPress Lightbox Plugin
Ir arriba