La 8ª edició de la “Cistella Solidària” encistella per valor de 25.000€

La 8ª edición de “Cistella Solidària” compite y encesta por valor de 25.000€

Gràcies a la complicitat i el treball en equip de patrocinadors, organitzadors, col·laboradors, voluntaris i participants es van recaptar prop de 25.000 €. Sumant aquesta 8a edició, la «Cistella Solidària» ja ha recaptat en total més de 140.000 € per a continuar ampliant coneixements sobre el càncer infantil i el seu tractament.

Durant el matí, centenars de nenes i nens d’una trentena d’equips infantils van jugar partits de mini bàsquet i es van divertir de valent en els jocs instal·lats a l’exterior del pavelló. A mig dia, veterans del Barça com Nacho Solozábal, Mario Kasun o Manel Bosch, van jugar un partit d’exhibició contra veterans del Joventut de Badalona com Rafa Jofresa, Dani Pérez o Nate Higgs, barrejats amb periodistes i famosos com Dani Sanabre, Àlex Gozalbo, Raquel Mateos, Javi Giménez, Xavier Valls o Sique Rodríguez. El disputat partit va acabar amb un ajustat 53-54, a favor de la Penya de Badalona.

A la tarda, es va celebrar el tradicional torneig amateur que prima la rapidesa d’acció. El joc trepidant de 24 equips va omplir el recinte de bàsquet en partits de 12 minuts a mitja pista i una sola cistella.

Durant la jornada, es van realitzar dos sortejos d’objectes personals d’esportistes com els germans Gasol, Leo Messi, Gerard Piqué i clubs com el Barça, l’Espanyol, el Joventut de Badalona o el Reial Madrid, que van aportar objectes i entrades per a partits de futbol i bàsquet. També es van sortejar entrades per gaudir a PortAventura.

Des de l’Hospital Sant Joan de Déu volem donar les gràcies a totes les persones que van transformar la seva motivació en implicació fent de la jornada esportiva un dia de solidaritat.

SÍGUENOS EN NUESTRAS REDES

WordPress Lightbox Plugin
Scroll al inicio