Calendari Bombers amb causa 2018


 

10,00 

En stock
+

Descripció

El calendari solidari, on hi participen Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona i Bombers d'Andorra té la finalitat de recaptar fons per a programes de recerca en malalties infantils i d’atenció a infants en risc d’exclusió, que duen a terme els centres de Sant Joan de Déu.

El projecte solidari ha aplegat nens i nenes, atesos a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona, el Parc Sanitari i l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, amb bombers de parcs d'arreu de Catalunya. Han compartit una estona divertida que fotògrafs voluntaris com Robin TownsendLaura GuerreroJordi RibotCristina CaldererJordi Garcia, Xavi VicenteRosa Castilla, Francisco PlanaMaite CruzJuan CastroFernando Galindo i Jonathan Gil o Gemma Miralda s'han encarregat d’immortalitzar per confeccionar aquest calendari.

Enguany el calendari inclou consells de prevenció de riscos, una de les tasques dels bombers cap a la ciutadania. Cada mes us acosta un consell de manera divertida, gràcies a la implicació dels bombers i els infants en fer de cada fotografia una jornada especial. A més, l'il·lustrador Javi Royo ha col·laborat en el disseny i els vinils per decorar el calendari incloent-hi una col·lecció de stickers per personalitzar el calendari i un camió de bombers de mida més gran que pot servir de vinil decoratiu per a parets, vehicles, carpetes...

També et pot interessar

 

Calendari Bombers amb Causa 2019

  10,00 
 

Productes Destacats

 

Talonari solidari per a algú molt especial

  10,00 
   

Capseta de cartró "1.000 GRÀCIES"

  2,00 
   

POT dragees de maduixa

  4,00 
   

Llibre WHY?

  10,00